mandag den 12. december 2011

Dag 12

Så er vi halvvejs igennem "blog hver dag indtil jul" - jeg var godt nok lidt i tvivl, om jeg kunne finde noget at skrive om dagligt, og det er selvfølgelig heller ikke lige interessant det hele, men med alle de søde kommentarer jeg får, må det jo være OK at besøge min blog - det er jeg rigtig glad for.

I dag skal vi ud at købe de sidste julegaver, og når de er i hus, skal vi i gang med indpakningen som er det hyggeligste af det hele.
Jeg har lige lavet lidt flere "til og fra kort", så jeg er sikker på at have nok til alle gaverne - og det gør jo heller ikke noget, hvis der er et par ekstra til næste år, for det er altid godt at være i god tid ;0).Jeg brugte simpelthen alverdens småstempler, embossinfoldere og stansejern, så jeg tror jeg springer fabrikaterme over i dag.

Det bliver alt for for nu - på gensyn i morgen

Hilsen Elsebeth

13 kommentarer:

 1. Rigtig flotte og specielle til og fra mærker... Tror også hellere jeg må komme i gang med mine mærker, Det er det eneste jeg mangler for at blive færdig.
  Forsat god mandag...

  SvarSlet
 2. Rigtig fine gavemærker. Jeg mangler også lige et par stykker.

  SvarSlet
 3. Det er nogle flotte, til og fra kort du har fået lavet. Ja, nu begynder det sjove, indpakningen =D
  KH Lonnie

  SvarSlet
 4. Søde gavemærker, jeg har ikke lavet nogle endnu, men det kommer. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 5. Det er rigtig fine til og fra kort.
  (det stempel med lysene minder mig om et posthusstempel jeg også har...hihi)

  Ja, er det ikke utroligt så meget gang der er i julebloggingen - trods stor mangel på scrapting at vise frem. Men det andet er nu også hyggeligt.

  God mandag til dig.

  SvarSlet
 6. Du har da lavet mange søde gavekort, dem kan man altid have brug for og det er altid godt at have lidt i baghånden ! Ha' en fortsat hyggelig 12 December !
  Knus Hjørdis ;0)

  SvarSlet
 7. Søde til og fra kort :) Jeg har ikke lavet nogen i år. Jeg havde så mange fra sidste år ;)

  SvarSlet
 8. Super søde til og fra kort er helt vild med det med hjertet, og snoren : )
  Mangler at få lavet til og fra , det ender nok med at blive et tag, med et lille stempel tihi. Næste år må jeg startet i god tid (det sagdejeg også sidste år) *GG*
  Rigtig god 12 dec.

  SvarSlet
 9. Fine gavemærker !! I aften skal jeg i gang med at pakke gaver ind. Det er så hyggeligt - og så skal jeg ha' lavet gavemærker til dem. Det er bare endnu mere hyggeligt :)

  SvarSlet
 10. Super duper flotte til og fra kort :) jeg skal da også i gang, skal lige til fødselsdag de næste 2 dage. Tak for inspirationen ;)

  SvarSlet
 11. ihh de er altså skønne de til og fra kort dem skal du snart få brugt til glade modtagere

  SvarSlet
 12. Hvor ser de søde ud, alle dine til og fra kort :) .- det er dejligt med hjemmelavede, :)
  Og jo, jeg synes det er hyggeligt at følge med i jeres hverdagssysler, så blog hver dag, er en god anledning til selv at få blogget, og til at komme på blogcrawl..

  Rigtig dejlig aften til dig

  Knus fra hanneby

  SvarSlet
 13. Det er rigtig fine til og fra kort!

  SvarSlet