søndag den 4. marts 2012

En skøn dag med Scrap i det jyske.

Så er min første dag som siddende scrapper overstået - ja, siddende og siddende er så meget sagt, men jeg fik da lavet lidt småkort, som jeg havde forberedt hjemmefra.


Men pyt, man kan jo altid scrappe hjemme ;0)

Butikkerne derimod kunne få folk op af stolene - mit dankort var rødglødende og der var godt nok masser af fristelser, her kommer lige et billede af mine indkøb.Så var der jo også lige genbrugsguldet - 3 borde fyldt med goodies til halv pris eller derunder, jo jo, handlet blev der skam, og det tager rigtig lang tid at ae det alt sammen.
Der blev også udtrukket gevinster på indgangsbilletten hver time - hvem tror I der vandt, dada, MIG!
En 6x6 designer paper pad med 24 sider superflot papir - heldige mig :0)
Her kommer lige et billede af gevinsten:Jeg fik også sagt hej til et par kendte ansigter fra Scrapsisters - Nedergaard, Jytte, Seanne og sidst men ikke mindst Vivi som roserne jo er opkaldt efter, hun gav mig lige specialundervisning i at lave roser - og se lige hvad hun forærede mig - 11 af de smukkeste roser - igen 1000 tak Vivi:


Men det blev jo også et dyrt bekendtskab, for så måtte jeg jo lige besøge butikkerne igen, hvilket jeg jo heller ikke var ked af ;0)

Alt i alt en fantastisk dag, men siddende scrapper kan jeg vist ikke kaldes, men jeg forsøger igen næste år - jeg er tilmeldt!

Mange glade scraphilsner fra Elsebeth

23 kommentarer:

 1. Ja det var da en super skøn dag... dejligt at hilse på dig . Jeg kunne godt have sparet min stol;-), var aldrig nede at sidde. Men fik købt en masse lækre sager:-). God søndag

  SvarSlet
 2. Du har gjort nogle virkelig gode handler der og tillykke med præmien. Det er altid skønt at vinde. Jeg fik heller ikke lavet ret meget, men som du skriver ... man kan altid scrappe hjemme :)

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det som en dejlig dag. Og lækre køb!!!!! Jeg må vist lige kigge lidt på de Die namics stempler ; ) Nu fik jeg også et nyt behov ; )
  God søndag.

  SvarSlet
 4. PS. kan du huske, hvor du har købt dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er købt hos Kreative fornemmelser.

   Slet
  2. Glemte lige at skrive, at der både er stempler og dies i pakken.

   Slet
 5. Rart, at det har været en god dag, og sikke dejlige indkøb. Jeg ville gerne have været der, og fået specialundervisning af Vivi

  SvarSlet
 6. Lyder som en hyggelig dag og lækre indkøb

  SvarSlet
 7. Ja, det var en dejlig dag .. og dejligt at hilse på dig.
  Jeg fik heller ikke sat meget ned og fik da lavet endnu mindre..
  Men hold da op, hvor jeg hyggede mig .. og søde Vivi forærede også mig roser og gav et lynkursus i at lave de smukke roser. Vi er vel nok heldige, ikke?

  Knus :)

  SvarSlet
 8. Hvor er det nogle lækre ting du har købt, og fantastisk at nå og lave noget ... - :)

  Jeg synes det er lidt snyd der er så langt til det jyske !! ... hrmpf.. men så glæder jeg mig endnu mere til SAM d. 14 april..

  knus fra Hanneby

  SvarSlet
 9. Det var en rigtig dejlig dag, og superhyggeligt at møde dig....

  SvarSlet
 10. Sikke nogle lækre køb!! Jeg så en masse, jeg godt kunne se jeg havde set på SS, men jeg turde ikke gå hen, desværre. Hvor har fandt du ham manden med paraplyen du har købt til at embosse med? Jeg fandt ham nemlig ikke!! :o(

  Knus Mie/Frk Toft

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da synd, næste gang kommer du bare og siger hej :0)
   De tre små embossingfoldere fra TH fandt jeg hos Hobbyboden, der er både paraplymand, bil og tandhjul i samme pakke til kun 79 kr.

   Slet
 11. Det har da været en rigtig dejlig dag, og hvor er det sødt af Vivi sådan at undervise jer alle, så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave sine roser selv. jeg tror heller ikke (hvis jeg havde været med)at jeg ville have ro på mig til at sidde ned, man kunne jo gå glib af noget, ikke? knus morkaren.

  SvarSlet
 12. waw waw marieanne design, tandhjul stempel og "parplymand" jeg er helt solgt + alt det andet.
  Dejligt du havde en god dag og søde kort du har lavet:)

  SvarSlet
 13. Det lyder som en rigtig dejlig dag.
  Læg dankortet i køleskabet, det trænger det vist til...haha.
  Skønne ting du har fået købt/foræret/vundet.
  Og hvor er du heldig at få hilst på så mange scrappere.
  Vivi har også været et dyrt bekendtskab for mig.....for jeg måtte også lige have den die...Jeg har beklaget mig til hende...haha.

  God fornøjelse med alle de nye ting.

  SvarSlet
 14. Lækre, lækre ting og sager du har haft med dig hjem. Jeg er kun en liille smule misundelig. Også på at du har mødt så mange IRL

  SvarSlet
 15. Dejligt at du havde en god dag. Lækre indkøb.

  SvarSlet
 16. Man kan blive helt HØJ af sådan en dag med lækre indkøb, gaver og selvfølgelig en masse snak.
  Har desværre fået nye behov/ønsker skrevet på min indkøbsliste til næste weekend, hvor den står på Convention i Middelfart.
  Skal absolut forbi Hobbyboden efter de derembossingfoldere.
  Mon ikke du skal have benene op i aften, og bare slappe af?

  SvarSlet
 17. Lyder da som en rigtig hyggelig dag du havde der. Dejlige indkøb og fine roser fik du også med dig hjem :) Jeg tager til Convention lørdag - men kun som "oser" (host) ... jeg er ikke tilmeldt.

  SvarSlet
 18. Det lyder som en rigtig dejlige dag, og sikke nogle gode spændende indkøb, er slet ikke misundelige... ;)
  Hav en rigtig god dag :)

  SvarSlet
 19. super lækre ting du har købt. ja der var en masse fristelser og når jeg ser hvad du og andre har købt, opstår der i hvert fald nye behov hos mig :-)

  SvarSlet
 20. Sikke nogle vildt skønne indkøb, meget lækre så nu kan der leges : )
  Uha altid farligt at se, hvad andre køber, der opstår jo nye behov : 0 godt der lige er lidt tid, inden SAM så jeg kan nå at spare mere op : )
  Rigtig god weekend

  SvarSlet