tirsdag den 20. marts 2012

Inspiration.

Det er utroligt, hvor inspireret man kan blive af at komme i en scrapklub, ikke?

I lørdags var jeg til scrap i Skive, her kom Lena svansende, medbringende en ny maskine som lignede en håndtaske, den var beregnet til at embosse med - hold da op.
Det gav selvfølgelig anledning til IH og ÅH og NEEJ - klappe, røre, ae ;-) Den taske er simpelthen bare luksus, gad nok vide om det er en Gucci?
Nå, spøg til side, det gav selvfølgelig også anledning til en masse snak om embossing-teknikker, som jeg så har leget lidt med, efter jeg kom hjem.
En af de teknikker, jeg havde prøvet en gang for længe siden, var at inke folderen med en gummirulle, så det måtte lige prøves igen - men så så jeg på Splitcoaststampers, at man kunne inke direkte med stempelpuden - smart - så det prøvede jeg, og det kom der disse to kort ud af:


Kortet til venstre blev helt som jeg huskede det, fra sidste gang jeg prøvede, bare lidt kraftigere i farven, end da jeg brugte gummirulle.
Jeg købte de tre små embossingfoldere fra TH, da jeg var til Scrap i det jyske, de har kun mønster på noget af pladen, så de måtte også prøves. De fik en tur med den brune stempelpude - og det blev noget værre snaskværk, så jeg tænkte, det får lige en gang glimmermist ovenpå, for det kan jo ikke blive værre, men sikke en effekt - da det blev tørt, lignede det nogle gamle rustne tandhjul, waw....

Sammen med "håndtasken" fulgte også nogle embossingfoldere, bl.a. en med to mønstre i samme folder - smart - det måtte jo kunne laves med to foldere i stedet for - jow jow, det kunne skam så, se bare her:


På kortet til venstre lavede jeg den oblikatoriske fejl - jeg glemte at se efter, om den ophøjede side i folderen vendte samme vej, det gjorde den selvfælgelig ikke, så jeg måtte lige prøve igen.
Det bliver ikke sidste gang, jeg bruger to embossingfoldere på  en gang, selv om man skal holde tungen lige i munden, når man kører det hele igennem Big shotten.

Tænk hvad en lille fancy "håndtaske" kan udløse af kreativitet....Det bliver alt for nu - tak for alle jeres kommentarer, det er så hyggeligt :-)

Mange scraphilsner fra Elsebeth

19 kommentarer:

 1. Det ser bare så hamrende godt ud, jeg er vild med embossingsfolders.

  Hvad har du inke dine embossing folders med og hvordan fik du det af igen?? For det her må altså bare prøves!!!!!!!!!!!!

  Forsat god dag til dig :-)

  SvarSlet
 2. Jeg brugte Water-based dye ink - rengøringen foregik under vandhanen.

  SvarSlet
 3. Skønne kort med spændende teknikker, skal måske have støvet sine embossing foldere af. De har ikke været i brug i umindelige tider.

  SvarSlet
 4. Det ser så godt ud med de embossingfolders, alle ideer er kærkomne. Lad mig endelig, lære mere af dette =D Så tak for det =D

  SvarSlet
 5. Hold nu op - nogen flotte kort....... ser godt ud....

  SvarSlet
 6. Spændende - skal selv til at lege noget mere med embossingfoldere.
  Købte en del til convention.

  SvarSlet
 7. De er virkelig - de må jeg vist også prøve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå, ja, det gik lige lidt stærkt - de er selvfølgelig virkelig FINE! ;-)

   Slet
 8. Ih, hvor fine kort. Jeg eksperimenterer også lidt med mine foldere - der er da bare så mange muligheder, hvis man slipper fantasien løs.

  Knus :)

  PS .. gæt hvis kort der er på mit arbejdsbord ligenu ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg godt nok ikke, jeg kan gætte.... men jeg glæder mig til at se det ;-)

   Slet
 9. Det er så smukke kort... og så fine teknikker du har leget med. Jeg er også blevet glad for mine embossing folders, men brugte dem sjældent da jeg købte dem. God aften

  SvarSlet
 10. Hvad er det for en taske ting du skriver om? Hvad hedder den? *Griner*
  - Og så til dine kort. ... WAUW hvor ser de hamrende godt ud. Jeg har også nogle af de foldere - men bruger dem nok ikke så meget som jeg burde. Det irriterer mig faktisk at de ikke embosser i 15 x 15 :) - det er den størrelse jeg mest laver kort i.
  Du skulle gerne modtage post fra mig en af de nærmeste dage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en Sizzix Texture Boutique som er købt hos The glitter pot :-)
   Jeg tror, du har ret, vi mangler embossingfoldere i 15x15.
   Glæder mig til at se, hvad du har lavet til mig.

   Slet
 11. Flotte alle fire.! Jeg kan også rigtig godt lide effekten på tandhjulene. Ville ønske, at jeg kunne se det IRL, for det ser spændende ud.
  Du må have en god onsdag.

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare godt lavet, dejligt når man lære nye tekniker:)
  Rigtigt flotte kort - er vil med det du har lavet med tandhjulene:)

  SvarSlet
 13. Det ser bare hammer godt ud, vi ses i aften :) Vi har forresten fået lov til at komme op på første sal :)

  SvarSlet
 14. De kort er bare superflotte. Jeg synes bestemt ikke det gør noget, at de to embossingfolders på det første hvide kort vender forskelligt. Det giver en flot effekt.

  SvarSlet