mandag den 10. december 2012

Det 'r sørme, det 'r sandt, december...

Ja, og allerede den 10. - uha, uha, hvor tiden løber stærkt, og snart er det jul...

Nu er mit første julemarked så vel overstået - jeg kan vist godt tilslutte mig,  at folk sidder hårdt på pengene i år - men pyt, det var rigtig hyggeligt alligevel.
Jeg er bange for, at julekort, sendt med posten, bliver mere og mere en sjældenhed - kunne helt klart fornemme, at folk bare sendte en SMS eller lige ringede rundt til venner og bekendte til jul.
Jeg vil nu stadig sende de fine, håndlavede julekort ud, som jeg plejer, for meget af hyggen forsvinder ved bare at få en SMS, synes jeg.
Måske er det en scrap-ting, at man synes håndskrevne julekort er så hyggelige - hvad med jer, sender I også stadig julekortene af sted med posten?

Jeg vil da lige præsentere et par af de julekort, jeg har lavet i år.


Stemplerne er fra Justrite - er vild med de stempler og går tilbage til dem år efter år.

 
 
Her er koglestemplet fra Panduro og tekststemplet fra Orion - igen et par gamle kendinge.
Jeg har tre store kasser med julestempler, så jeg har slet ikke købt nye i år - men, men, men - jeg har da ønsket mig nogle i julegave, så mon ikke jeg får nye julestempler i år også ;)
 
Det bliver alt for nu - jeg skal i gang med at lave dej, så vi kan få kogt klejner i morgen.
 
Mange jule-scrap-hilsner fra Elsebeth.

12 kommentarer:

 1. Det er så ærgeligt med de julekort. Jeg har lavet mange julekort i år. Så der er da nogen, der er med på det "gammeldags" julekort.
  Hvor er det nogle elegante julekort du har lavet.
  Godt du kunne hygge dig, til julemarkedet.
  God 10. dec.

  SvarSlet
 2. Ja, det er dårligt for os kortmagere, at brevskrivning er på retur.(kort mener jeg) Jeg plejer at sende ca 40 og få lige så mange retur. MEN, de seneste år har vi fået mange sms'er, mails og fotokopierede ark med beretninger for alle og enhver. Så kan det være lige meget for min skyld. Og så kan de få tilbage af samme skuffe - og jeg kan sende til scrappere. haha.
  Har lige været i postkassen emd første hold - incl frimærker for en formue. så måske kan jeg godt forstå det lidt.....

  Godt du havde en god dag, når nu ikke salget kørte så godt.

  Fortsat god december.

  SvarSlet
 3. Er enig med dig i, at pengene ikke sidder løst hos folk i år. Jeg solgte også kun et par kort da vi var på julemarked. Til gengæld var der godt gang i æskerne og til-og frakortene. Kan godt forstå det lidt, jeg måtte købe frimærker for over 300 kr. for at få sendt mine. De store kort man laver kan jo sjældent holde sig under 50 g., så de er dyre i porto.

  SvarSlet
 4. Skønne julekort og ja jeg tror ikke prisen på porto får os til at skrive flere kort, tvært imod. Det er synd for det er hyggeligt

  SvarSlet
 5. Oj, hvor er de fine og elegante!

  SvarSlet
 6. Virkelig smukke julekort du har lavet.

  SvarSlet
 7. Fine julekort med dejlige stempler. Jeg har skam heller ikke købt julestempler i år - men har da set nogle tekster efterhånden som jeg godt kunne tænke mig :)
  Her er der også lige blevet vredet klejner til kogning i morgen. Uhmmm lune nykogte klejner - så bliver de ikke bedre.

  SvarSlet
 8. Flotte kort.
  Jeg sender stadig julekort og modtager også nogle.

  SvarSlet
 9. Rigtig smukke julekort du har lavet. Jeg sender også stadig mine egne håndlavede julekort, i år 23 af slagsen :-), men må indrømme at teksten bliver skrevet på pc, men jeg skriver under på dem alle med kuglepen. Held og lykke med klejnerne.

  Ha en dejlig og kold 11. december

  SvarSlet
 10. Jeg er desværre tilbøjelig til at give dig ret...julekort bliver sjældnere og sjældnere. Det er rigtig en skam, og jeg forsøger også at holde fast i den tradition, da jeg selv synes det er super hyggeligt at modtage! Dine modtagere af julekort har sørme også noget at glæde sig til!!

  SvarSlet
 11. smukke julekort du har lavet og stempler får man jo aldrig for mange af ;-)) jeg sender ikke så mange julekort mere, men du har da ret i at det da er lidt ærgerligt..

  SvarSlet
 12. Hvor de smukke - fik et ægte julekort i år, det er mange år siden sidst, men det var bare rigtig hyggeligt (:

  - Kit

  SvarSlet